Sitemize hoşgeldiniz.
Tarih: 04-18-2024
Saat: 05:33

Ağrı Evden Eve Nakliyat, Ağrı Başta olmak üzere tüm Türkiye evden eve nakliye hizmetini sunmaktadır, Ağrı Evden Eve, Evden Eve Nakliyat Ağrı, Ağrı Nakliyat, Ağrı Taşımacılık
Site Map Contacts anasayfa
Buradasiniz Ana Sayfa » Arsivler Mayıs 2016
yazarYazar: admin | tarihTarih: 19 Mayıs 2016 / 17:08

Marangoz hizmetleri

Yeni bir ev, yeni bir hayat, yaşanacak yeni günler sizi heyecanlandırıp mutlu etse de, aklınıza taşınma durumu geldiğinde ister istemez geriliyorsunuz. Gözünüzün önünde dağınık eşyalar, etrafa savrulmuş koliler sadece işin en basit kısmıdır. Aslında en büyük sıkıntı ağır ve büyük olan eşyaların taşınma sırasında çıkarabileceği sorunlardır. Ağrı nakliyat olarak tüm bunları sizi yormadan ve zahmete sokmadan ortadan kaldırmaktayız. Artık taşınmayı dert olmaktan çıkarıyoruz. Basit bir şekilde tüm problemleri ortadan kaldırarak kısa sürede her şeyi düzenli ve planlı olarak yapmaktayız.

Ağrı evden eve nakliyat tüm eşyalarınızı zarar vermeden ve en ufak bir çizilme dahi olmadan taşımaktadır. Büyük olup, montaj yerleri olan eşyalarınızı üst düzey marangoz hizmeti veren çalışanlarımız ile monte yerlerinden vidaları sökülerek, parçalar haline getirilir. Böylece taşınmaları daha kolay ve sağlıklı olacaktır. Taşınan evde de parçalanan eşyalar, özenle özel marangoz araç ve gereçleriyle tekrar eski hallerine dönüştürülerek, evinizde istediğiniz yerlere yerleştirilir. Bu çok hassas bir konudur. Çünkü işi bilmeyen kişiler eşyalarınızı tekrar kullanamaz hale getirecek şekilde montaj yapıp size büyük zararlar verebilir. Ayrıca büyük eşya konusundaki diğer hizmetimiz ise asansörlü taşımacılık Ağrı farkıyla yüksek katta oturan müşterilerimiz için uyguladığımız asansör sistemidir. Hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edilen bu sistemde eşyalarınızda en ufak bir çizik bile olmamaktadır. Eşyalarınız özel bez ve ambalajlara sarılıp, muhafazalı kolilere yerleştirilmektedir. Araçlara bu şekilde kondukları için sağlıklı bir şekilde yeni evinizde yerlerini almaktadırlar.

Tüm bunların görsel ve yazılı detaylarını http://www.agrievdenevenakliyatci.com/ adresini tıklayarak öğrenebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederseniz, orada da her türlü bilgilendirme video fotoğraflarını görebilirsiniz. Eşyalarınızı güvenli bir şekilde yeni evinizde görmek istiyorsanız bizi arayın.